Can't dial out.

.

Can't dial out.

Postby rtg143 » Fri Sep 28, 2018 11:16 pm

The area I'm in has 4 bars but when I try to call out it just keeps showing "Calling" and never connects.
rtg143
 
Posts: 11
Joined: Tue Jan 17, 2012 9:51 pm

Re: Can't dial out.

Postby TracFone - Katie » Fri Sep 28, 2018 11:49 pm

Hi rtg143.
My name is TracFone Katie. We need to take this issue offline so I can address it further. I have sent you a private message. Please check your Forum inbox. Thanks!
TracFone - Katie
 
Posts: 5418
Joined: Tue Oct 25, 2011 10:36 am

Cant dial out

Postby bennieInnow » Tue Apr 23, 2019 9:14 pm

Title says it all. It may be a function of the network here at work, but when I hit logout, it just seems to refresh the page, without logging out.
Suggestions?
bennieInnow
 
Posts: 7
Joined: Sat Apr 20, 2019 9:41 pm
Location: Denmark

Cant dial out

Postby CharlesHox » Thu Aug 20, 2020 8:37 pm

Hey guys, I have looked and looked but havent found out how to make a map pack for CoD original 1. Any help would be appreciated. Thanks.
CharlesHox
 
Posts: 2
Joined: Fri Aug 14, 2020 11:11 am
Location: Colombia

Re: Can't dial out.

Postby TracFone - Maria » Fri Aug 21, 2020 12:09 pm

Hi CharlesHox . I'm TracFone - Maria. For us to address your concern, please check your Forum inbox for a message. Click on "New Messages" beside User Control Panel to view your Forum inbox. You can use our self-service menu by simply texting the word HELP to 611611. Thank you.
TracFone - Maria
 
Posts: 8379
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:08 pm


Return to Links to TracFone service maps and discussions about coverage.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron