Reactivating Old phone - Invalid Sim

Re: Reactivating Old phone - Invalid Sim

Postby gchank » Sun Feb 02, 2020 4:30 pm

Hello,
i missed reactivation by a few days and bought minutes, it wont let me add the minutes i purchased, what do i do?
gchank
 
Posts: 1
Joined: Sun Feb 02, 2020 4:25 pm

Re: Reactivating Old phone - Invalid Sim

Postby TracFone - Maria » Sun Feb 02, 2020 5:11 pm

Hi gchank. I'm TracFone Maria. We're sorry for the inconvenience this has caused you. We're here to help you with it. Please check your Forum inbox for a message. Click on "New Messages" beside User Control Panel to view your Forum inbox. You can use our self-service menu by simply texting the word HELP to 611611. Thank you.
TracFone - Maria
 
Posts: 8369
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:08 pm

Re: Reactivating Old phone - Invalid Sim

Postby avery8534 » Sat Mar 28, 2020 2:39 pm

I have a Alcatel phone and put in the IMEI number then the zip code that I would use the phone the most and I got that same message. I bought a $30 TF card too.
avery8534
 
Posts: 2
Joined: Sat Mar 28, 2020 1:50 pm

Re: Reactivating Old phone - Invalid Sim

Postby TracFone - Maria » Mon Mar 30, 2020 4:46 pm

Hi avery8534. I'm TracFone Maria. We're sorry to know that you are having problems while trying to reactivate your phone. We're here to help you with it. Please check your Forum inbox for a message. Click on "New Messages" beside User Control Panel to view your Forum inbox. You can use our self-service menu by simply texting the word HELP to 611611. Thank you.
TracFone - Maria
 
Posts: 8369
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:08 pm

Previous

Return to Getting started, adding Airtime and other general TracFone discussions.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests